meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1254" />

YURT HABERLER

YURT HABERLER Haberleri

Kardelenler Derneği tek adayla kongresini yaptı

Kardelenler Derneği tek adayla kongresini yaptı

Kardelenler Derneği tek adayla kongresini yaptı

İki yıl boyuna birçok sosyal projeye ve ihtiyaç sahiplerine ulaşan başkanlığını Çiğdem Ateş’in yaptığı Kardelenler Derneği tek adayla kongresini gerçekleştirdi.

BURSA (GEMLİK BASIN)-  Gemlik Cemil Meriç Toplantı Salonunda gerçekleşen kongreye  Gemlik Belediyesi Özel Kalem Müdürü Kemal Atan, İyi Parti Gemlik Melis üyesi Sedat Akkuş, Gemlik CHP Kadın Kolları Başkanı Gülseren Güler ,Gemlik Kent Konseyi Başkanı Gürhan Çetinkaya,  Gemlik Esnaf Sanatkârlar Başkanı İsmail Beki, Gemlik İnegöllüler Kadın Kolları Dernek Başkanı Türkan Saraçoğlu, Gemlik Saadet Partisi Kadın Kolları Başkanı Aynur Uzun, Gemlik Deva Partisi Nüket Deva, Gemlik Basın İmtiyaz Sahibi Tarık Şeker dernek  yönetimi ve dernek üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

Kongrede basın kuruluşlarına teşekkür plaketi verildi. Gemlik Basın İmtiyaz Sahibi Tarık Şeker, Gemlik Basın Genel Yayın Yönetmeni Yağmur Cana’da teşekkür plaketi verildi.

Kongrede konuşma yapan Kardelenler Derneği Başkanı Çiğdem Ateş; "İki yıl evvel çıktığımız bu yolda derneğimizin kuruluş öncesi ve sonrasında bana ve kurucu yönetim kuruluna desteklerini esirgemeyen siz saygıdeğer gönül dostlarıma çok teşekkür ediyorum. Bu süreçte derneğimize hayırları ile destek verip bizi bu anlamlı yardımlaşmaya vesile kılan saygıdeğer hayırseverlerimize, dernekte birlikte görev yaptığımız değerli gönül dostu arkadaşlarıma yardımlarımızın ihtiyaç sahiplerine dağıtılmasında ve organizasyonun her aşamasında bizimle gönüllülük esası ile çalışmanın hazzını yaşayıp bu vazifeyi en iyi şekilde ifa eden dernek gönüllüsü dostlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.



Başlangıç Tarihi
Bitiş Tarihi