meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1254" />

KADIN MUHTARDAN ÇOCUKLARA KİTAP BAĞIŞI

KADIN MUHTARDAN ÇOCUKLARA KİTAP BAĞIŞI

Diyarbakır’ın Bağlar Muradiye Mahallesi çalışkan kadın muhtarı Dilek Demir, muhtarlık binasında oluşturduğu kitapları mahallesindeki çocuklara bağışda bulunuyor.

Diyarbakır'ın Bağlar Muradiye Mahalle muhtarı Dilek Demir, her yaş grubuna hitap eden çok amaçlı bir kütüphane oluşturdu. Muhtar Demir, kurulan kütüphane ile Bağlar Muradiye mahallesindeki çocukların daha iyi bir eğitim almaları için kitap bağışında bulunuyor. Başarılı çalışmalarıyla Halkın takdirini kazanan Muhtar Dilek Demir, Bugün Mahallesinde bulunan çocukların daha iyi eğitim almaları için 500 kitap yardımında bulundu.

Diyarbakır Bağlar Muradiye Mahallesi Muhtarı Dilek Demir açıklamasında “Çocukların okuma alışkanlığını geliştirmek amacıyla mahallemdeki bütün çocukları bir araya toparlayarak Onlara birer tane kitap hediye ettik. Çok mutlu oldular Ben de mahalle muhtarı olarak çocuklarımızın okuma alışkanlığı kazandıkları için seviniyorum” muhtarlık olarak 500 kitap dağıttık. Amacımız topluma yararlı bireyler yetiştirmek, telefon, bilgisayar, televizyon gibi dijital ortamda kalan çocuklara okuma alışkanlığını kazandırmak ve çocuklarımızın kitap okuyarak vakit geçirmelerini istiyoruz. İnşallah topluma yararlı bireyler olarak yaşamlarına devam ederler. Eğitim çocuklarımızdan başlıyor. Biz de elimizden geleni onlar için yapıyoruz, dağıtılan kitapları büyük bir sevinçle alan çocuklar ise kitap okuyarak vakitlerini değerlendireceklerini söylediler “



Başlangıç Tarihi
Bitiş Tarihi