meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1254" />

POLİTİKA

POLİTİKA Haberleri

Hüseyin Akay’a tebrik ziyareti

Hüseyin Akay’a tebrik ziyareti

.

Enerji ve Tabi Kaynaklar Eski Bakanı ve Kayseri Milletvekili Taner Yıldız ve AK Parti Kayseri İl Başkan Yardımcısı Ramazan Bedir, Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifinin 68'nci Olağan Genel Kurulu sonrasında göreve yeniden seçilen Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay’a tebrik ziyaretinde bulundu.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyesi Dursun Yıldız ve Kayseri Pancar Kooperatifi Denetim Kurulu Üyesi Kaan Savruk da hazır bulundu. 

27. Dönem Ak Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, Kayseri Şeker’in 68. Olağan Genel Kurulu'nda yeniden başkan seçilen ve güven tazeleyen Hüseyin Akay ile ekibini tebrik ederken, yaklaşan pancar alım kampanyasında başarılarının devamını diledi. 

Kayseri Şeker'in sanayicinin, tüccarın, esnafın yanında çok geniş bir kesim olan çiftçiyi temsil ettiğini kaydeden Taner Yıldız, "Kayseri Şeker Fabrikası Kayseri’nin sanayileşmesinde tarihi itibari ile baktığımızda çok büyük bir önem arz ediyor. Kayseri Şeker Fabrikası da hem halka açık olan yanı hem SPK ile olan irtibatı hem de Varlık Fonu ile alakalı irtibatları, şeffaf yönetimini daha da perçinlemiş durumda o yüzden biz Kayseri adına, Kayseri Şeker Fabrikası adına, Pancar Ekicileri Kooperatifi adına her yapılan dürüst iş için tabiki yanında olacağız ve destekleyeceğiz’’ diye konuştu. 

Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay ise; ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek ‘‘Kayseri Pancar Kooperatifinin 68. Olağan Genel Kurulundan sonra buraya hayırlı olsun ziyaretinde bulunmanız bizim için büyük bir şeref, biz sizin yakınlığınızı samimi desteğinizi her zaman hissediyoruz, biliyoruz ve buda bize güç veriyor. Burası bir çiftçi kuruluşu geniş manada milletin malı ve bu milletin malına sahip çıkma noktasında da bizim daima yanımızda oldunuz bunun içinde ayrıca müteşekkiriz” ifadelerini kulandı. 



Anahtar Kelimeler: hüseyin akay’a tebrik ziyareti
Başlangıç Tarihi
Bitiş Tarihi