meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1254" />

EYUPSULTAN ERZURUMLULAR DERNEGİNDEN RAMAZAN PAKETİ

EYUPSULTAN ERZURUMLULAR DERNEGİNDEN RAMAZAN PAKETİ

.

İstanbul Eyüp sultan Erzurumlular Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği hayır sahiplerinin eli, gözü ve kulağı olurken mübarek ramazan dolayısıylada  yardım yaparak adeta rekor kırdı.

Geçmiş yıllar  içerisinde yaptıkları etkinlikler ve sosyal çalışmalarla örnek alınan sivil toplum kuruluşu olurken  Ramazan ayı münasebetiyle çalışmalarla yine tarih yazdı.

Eyüp Sultan Erzurumlular  dernek başkanı Cahit Özaslan Ramazan ayı içerisindeki rekor  çalışmaları dile getirirken kendilerine güvenen her hayır sahibine teşekkür etti. Başkan Cahit Özaslan   " Her yıl gerçekleştirdiğimiz ramazan ayı etkinliklerimiz ve özel gün programlarımız Koronavirüs salgını sebebiyle gerçekleştiremedik.Ancak bizi bu mübarek ramazan salgın hastalık yine durduramadı. Ramazanın bereketini her yere ulaştırmak için çağrıda bulunduk. Hayır sahiplerimiz hem yurt içi hemde yurt dışında bulunan hemşerilerimiz her zaman olduğu gibi çağrımıza kulak verdiler. Bizde bize ulaşan yardım paketlerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya çalışiyoruz" dedi



Başlangıç Tarihi
Bitiş Tarihi