meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1254" />

ERZURUMSPOR TARAFTARLARI ADALET BEKLİYOR

ERZURUMSPOR TARAFTARLARI ADALET BEKLİYOR

.

Refik TEKİN

ERZURUM / UHA -  2020/2021 Sezonunda Süper Ligde mücadele eden Büyükşehir Belediye Erzurumspor taraftarları Türkiye Futbol Fedarasyonundan adalet bekliyor.

2019/2020 sezonunda sezon sonunda Covit 19 salgını gerekçe gösterilerek küme düşen Kayserispor,Ankaragücü ve Yeni Maltayaspor küme düşmelerine rağmen küme düşülmeyerek 2020/2021 sezonunda Süper Ligde 21 takımla devam etme kararı alınmıştı.Kuşkusuz bütün takımların pandemiden olumsuz olarak etkilenmeleri bulaşı nedeniyle takımların birçok futbolcularının bu hasatalığa yakalanmaları ideal kadro kurma noktasında takımları bir hayli zorlamıştı.

Ayrıca maçlara seyirci alınmaması kulüpleri maddi anlamdada çok zora sokmuş ve kulüpler futbolcuların maaşlarını dahi ödemekte zorlanmalrına ve bunun sonucunda performans ve randıman anlamında takımları olumsuz yönde etkilemesine yol açmıştı.

2020/021 Süper Lig sezonunda küme düşen takımları ve özellikle Erzurumspor taraftarları geçen yıl yapılan uygulamanın tekrar edilerek bu yılda küme düşmenin kaldırılmasını ve geçen yıl yapılan küme düşmenin kjaldırılöasından dolayı doğcak haksızlıkların önüne geçmesını beklemektedir.

Görüşlerine başvurduğumuz B.Şehir Erzurumspor taraftarları yüksek sesle "ADALAET VE EŞİTLİK İSTİYORUZ." diyerek tepkilerini dile getirdiler.



Başlangıç Tarihi
Bitiş Tarihi