meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1254" />

GÜNDEM

GÜNDEM Haberleri

EDİRNE’DE SAYGISIZ KONGRE

EDİRNE’DE SAYGISIZ KONGRE

Saadet Partisi 7. Olağan Edirne İl Kongresi Genel Başkan Temel Karamollaoğlu’nun katılımıyla gerçekleşen kongrede, büyük bir skandala imza atıldı.

Saadet Partisi 7. Olağan Edirne İl Kongresi Genel Başkan Temel Karamollaoğlu’nun katılımıyla gerçekleşen kongrede, büyük bir skandala imza atıldı. Kongrenin açılış seremonisinde, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimizin adı dahi anılmadan, saygı duruşunda bulunulmadı.

Ulu Önder Atatürk, silah arkadaşları ve tüm şehitlerimiz unutuldu

Saadet Partisi 7. Olağan Edirne İl Kongresi Genel Başkan Temel Karamollaoğlu’nun katılımıyla gerçekleşen kongrede, büyük bir skandala imza atıldı. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve tüm şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunulmadan, direkt İstiklal Marşı’nın okunması ile kongre başlatıldı. Kongrenin açılış sunuculuğunu yapan şahsın, protokol kurallarını hiçe sayarak, başta Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerin adını dahi anmadan, katılımcıları saygı duruşuna davet etmedi. Kongreye katılan katılımcıların bir kısmı bu duruma tepki gösterdi.

Bu saygısızlığa Ak Parti, CHP ve İYİ Partili yöneticilerde sessiz kaldı

 Öte yandan, Edirne Lalezar Restoran’da “Yaşanabilir bir Edirne” mottosuyla gerçekleşen Genel Kurula; Genel Başkan Yardımcıları Mustafa iriş, Ersan Bilgin, Genel İdare Kurulu Üyesi Aslan Ateş, İYİ Parti Edirne Milletvekili Orhan çakırlar, İl Başkanı Sinan Tekin, CHP Edirne İl Başkanı Fevzi Pekcanlı, Demokrat Parti Edirne İl Başkanı İbrahim Özyılmaz, İYİ Parti Edirne İl Başkanı Ekrem Demir, Saadet Partisi Önceki Dönem İl Başkanı Ali Demirkıran, AK Parti Edirne İl Başkan Vekili Rasim Özgün, İlçe Başkanları, Gençlik Kolları Başkanı ve çok sayıda parti delegesi ve basın mensupları katıldı.



Anahtar Kelimeler: edirne’de saygısız kongre
Başlangıç Tarihi
Bitiş Tarihi