meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1254" />

MAGAZİN

MAGAZİN Haberleri

EBRU GÜNDEŞ TEK CELSEDE BOŞANDI

EBRU GÜNDEŞ TEK CELSEDE BOŞANDI

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş geçtiğimiz ay 11 yıldır evli olduğu Reza Zarrab’a , ‘evlilik birliğinin temelinden sarsıldığı’ gerekçesiyle boşanma davası açmıştı.

BODRUM / UHA - Konunun gündeme gelmesinin ardından Zarrab’ın, ünlü şarkıcıyı yakın arkadaşı Hadise ile aldattığı öne sürülmüştü. Hadise söz konusu iddiaları kesin bir dille yalanlarken, Ebru Gündeş ise sessizliğini korudu. Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş'in ihanete uğradığı gerekçesiyle boşanma davası açtığı Reza Zarrab ile 11 yıllık evliliği resmen bitti.

Ünlü şarkıcı geçtiğimiz ay Bodrum Aile Mahkemesi'ne 11 yıllık eşi Reza Zarrab'a "evlilik birliğinin temelinden sarsıldığı" gerekçesiyle boşanma davası açtı. Çiftin, boşanma davaları ise önceki gün İstanbul'da görüldü.

İLK CELSEDE BOŞANDILAR

Hürriyet'te yer alan habere göre, çiftin çekişmeli başlayan davası iddiaya göre ihanet haberleri nedeniyle Reza Zarrab'ın anlaşmalı boşanmayı kabul etmesiyle ilk celsede sonuçlandı. İstanbul'da görülen duruşmada mahkeme, çiftin boşanmalarına karar verdi.

KIZINI BABASININ YANINA GÖTÜRDÜ

Çiftin 10 yaşındaki kızı Alara'nın velayeti ise Zarrab'la belirli aralıklarla görüşme gerekçesiyle anne Ebru Gündeş'e verildi. İddiaya göre Ebru Gündeş, bu kararın ardından Alara'yı ABD'nin New York kentinde yaşayan Zarrab'ın yanına götürdü.

ZARRAB'IN YANINDA KALMADI

Gündeş, boşanma dilekçesinde, New York'a yaptığı son ziyarette kızını Zarrab'ın evine bırakıp bir otelde konakladığını belirtmişti. Sanatçının bu sefer de otelde konaklamayı tercih ettiği konuşulanlar arasında yer aldı.



Anahtar Kelimeler: GÜNDEŞ CELSEDE BOŞANDI
Başlangıç Tarihi
Bitiş Tarihi