meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1254" />

DÖLEKLİ VE SAPMAZ AİLELERİNİN DÜĞÜNÜNDE SİYASET VE İŞ DÜNYASI BİR ARAYA GELDİ

DÖLEKLİ VE SAPMAZ AİLELERİNİN DÜĞÜNÜNDE SİYASET VE İŞ DÜNYASI BİR ARAYA GELDİ

Pasinler Belediye Başkanı Ahmet Dölekli’nin kızı Fatma Dölekli, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in kıydığı nikahı ile yeni bir yaşama uğurladı.

REFİK TEKİN / ENVER GÜLER

ERZURUM / HABER HAKİMİYET - Dölekli ve Sapmaz ailelerinin çocukları Fatma Dölekli ve Fatih Sapmaz çifti gerçekleştirilen nikah töreniyle dünya evine girdiler.

Gelin kızın babası Pasinler Belediye Başkanı Ahmet Dölekli , nikah töreninde yaptığı konuşmada, bu mutlu günde kendilerini yalnız bırakmayan davetlilere teşekkür etti. Yıllardır bir çok çiftin nikahını kıydığını belirten Başkan Dölekli , “Kendi kızımın nikahını da Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen’ ağabeyimizin kıymasını rica ettim aile olarak çocuklarımızın mutluluğunu görmek bizleride mutlu etti. Kızım Fatma Dölekli ve Fatih Sapmaz evlatlarımızın nikah akitlerini gerçekleştiren EBB Başkanımız Sn. Mehmet Sekmen’e; akde şahitlikleriyle onur veren Bakanımız Sn. Selami Altınok’a, AK Parti İl Başkanımız Sn. Mehmet Emin Öz’e, birbirinden kıymetli İlçe Belediye Başkanlarımıza, AK Parti İl ve İlçe Yöneticilerimize, toyumuza iştirak eden tüm dostlarımıza; mesajlarıyla mutluluğumuzu paylaşan değerli Milletvekillerimize sonsuz şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

 

Dölekli ve Sapmaz ailelerinin akrabalarıda nikah töreninde hazır bulundular.



Başlangıç Tarihi
Bitiş Tarihi