meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1254" />

DEZENFEKSİYON ÇALIŞMALARI HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

DEZENFEKSİYON ÇALIŞMALARI HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

.

Erdoğan DEMİR

KEŞAN / UHA- Covid-19 ile mücadele çalışmaları kapsamında Malkara Belediyesi ekiplerinin dezenfeksiyon çalışmaları aralıksız şekilde hız kesmeden devam ediyor.

Malkara Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından başta vatandaşların yoğun olarak kullandığı başta resmi ve kamu binaları olmak üzere ilçemizdeki bulaşma oranı yüksek olan yerler titizlikle ilaçlanarak dezenfekte edildi.

Covid-19 ile mücadele çalışmaları kapsamında vatandaşlarımızın sağlığı için dezenfeksiyon çalışmalarının hız kesmeden devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; “Dünya olarak zor bir süreçten geçiyoruz. Tüm ekiplerimizle birlikte her alanda Covid-19 ile büyük bir mücadele veriyoruz.

Sağlık Bakanlığımız tarafından açıklanan Covid-19 vaka sayısına baktığımızda ilçemizde riskin çok yüksek olduğunu görmekteyiz. Bu sayılara baktığımızda belirlenen kurallara daha çok özen göstererek dikkat etmeliyiz.

Vatandaşlarımızın daha temiz ve sağlıklı bir ortamda bulunabilmeleri için ilçemiz genelinde toplu taşıma araçları, ticari taksiler, kamu hizmetinde kullanılan araçlar ve pozitif hasta olan bulunan yerleşim yerleri başta olmak üzere ortak kullanım alanlarında virüslerin yok edilmesi için Malkara Belediyesi ekiplerimiz tarafından dezenfeksiyon çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Vatandaşlarımızın sağlığı bizim için birincil öncelik. Malkara Belediyesi olarak, virüsün yayılmasını önleyici tedbirler alarak hemşehrilerimizin sağlığının koruyucusu olmayı sürdüreceğiz. Covid-19 tehdidi ortadan kalkana kadar dezenfeksiyon çalışmalarımıza devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın da bu konuda duyarlı olması gerekiyor. Sadece kendimiz için değil sevdiklerimiz içinde belirlenen kurallara uymaya özen göstermeliyiz.

Hep birlikte mücadele ederek en kısa zamanda bu kötü günleri atlatacağımıza inanıyorum.” dedi.                



Başlangıç Tarihi
Bitiş Tarihi