meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1254" />

CHP Orhangazi’den Ardahanlılar Derneğine ziyaret

CHP 	Orhangazi’den  Ardahanlılar Derneğine ziyaret

.

CHP Orhangazi  İlçe Başkanı Ender Teke ve beraberinde ilçe yöneticileri ile  birlikte Orhangazi Ardahanlılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini  ziyaret etti. Ender Teke  ziyarette;  “Ardahanlılar  Derneğimiz İlçemizin en aktif derneklerimizden bir tanesidir. Başkan ve yönetimini kutluyorum dedi.

CHP İlçe Başkanı Ender Teke ziyarette;  “Ardahanlılar  Derneğimiz İlçemizin en aktif derneklerimizin başında gelmektedir. Derneklerimiz doğdukları bölgenin sorunlarına duyarlı oldukları gibi, doydukları bölgenin sorunlarınada hep duyarlı olmuştur. Derneklerimiz hem hemşeriler arası birlik beraberliği ve dayanışmayı sağladıkları gibi hem de yeni nesillere kültürlerimizi öğretmek , geleneklerimizi unutturmamak gibi önemli bir görevi yerine getiriyorlar. Bu hizmetlerinden dolayı başta Dernek Başkanımız Mütalip Asiltürk olmak üzere yönetimine ve bu derneğin bu günlere gelmesinde emeği geçen tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Orhangazi Ardahanlılar Kültür yardımlaşma ve dayanışma derneği Başkanı Mütalip Asiltürk’de açıklamasında Ardahanlılar olarak bugün derneğimizi  ziyaret eden CHP İlçe Başkanımız ve yönetim kuruluna teşekkür ediyoruz.Bizleri ve derneğimiz onurlandırmışlardır. Kendilerine şahsım ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımın adına teşekkür ederim.



Sezgin izci
23.03.2021 23:20:11
Ardahanlılar dernek başkanı muttalıp asiltürkun de katkısından dolayı sevindim

Başlangıç Tarihi
Bitiş Tarihi