meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1254" />

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU EMEKLİ POLİSLER İLE TOPLANTI YAPTI

CHP GENEL BAŞKANI  KILIÇDAROĞLU EMEKLİ POLİSLER İLE TOPLANTI YAPTI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Emekli Emniyet Mensupları Derneği yetkilileri ve Ankara Bölgesi emekli emniyet mensupları ile Çankaya'da ki Zübeyde Hanım Sosyal Tesislerinde bir araya geldi.

ANKARA / UHA  - Toplantıda Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, emekli emniyet mensuplarına yönelik bir konuşma yaptı. Kılıçtaroğlu, emniyet mensuplarının işinin hayli zor olduğunu ve adaletli bir sistem olmadığını söyledi. Kılıçdaroğlu, ayrıca Sedat Peker'in uyuşturucu konusundaki açıklamalarını da hatırlatarak, konuyla ilgili olarak Cumhuriyet Savcılarının neden soruşturma başlatmadıklarına dikkat çekti. Suçluları polisin yakalayıp adliyeye teslim ettiğini ancak birilerinin araya girmesi ile suçluların serbest bırakıldığını savunan Kılıçtaroğlu, bazılarının ise soruşturma dahi yapılmadan serbest bırakıldığını ileri sürdü. 

Toplantıda emekli polisler sorunlarını dile getirerek, Kılıçtaroğlu'ndan destek istediler. Kılıztaroğlu ise sorunları dinledikten sonra kendisine yöneltilen soruları da cevaplayarak iktidara geldiklerinde başta 3600 ek gösterge olmak üzere polisin tüm sorunlarını çözüme kavuşturacaklarını söyledi.



Başlangıç Tarihi
Bitiş Tarihi