meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1254" />

CHP Bursa Milletvekili Mehmet Atmaca 'Odak Noktası'nda (CANLI)

CHP Bursa Milletvekili Mehmet Atmaca

CHP Bursa Milletvekili Mehmet Atmaca 'Odak Noktası'nda (CANLI)

TBMM'nin yeni dönem milletvekillerinden olan CHP Bursa Milletvekili Mehmet Atmaca, ülke gündemine ilişkin gelişmeleri Herkes Duysun TV ve İGF TV'nin ortak yayınında "Odak Noktası" programında değerlendiriyor.

BURSA (İGFA) – 14 Mayıs'taki seçimlere Millet İttifakı'nda CHP listesinden katılarak 28. Dönem Bursa Milletvekili seçilen Saadet Partisi Bursa İl eski başkanı Mehmet Atmaca, İGF TV ve Herkes Duysun TV’nin ortak yayınında "Odak Noktası" programına konuk oldu.

Milletvekili Atmaca, moderatörlüğünü Merve Özdemir Çevik’in yaptığı programda İGF Genel Başkanı ve Herkes Duysun Genel Yayın Yönetmeni Mesut Demir’in sorularını yanıtlıyor.

https://youtu.be/0UpiWMr3UCE

ATA İttifakı'nın temel gayesi bizden çok farklı değildi. O nedenle bu ittifakın dağılması ve Sinan Oğan'ın Cumhur İttifakı'na destek verecek olmasının bizim açımızdan herhangi bir değişiklik olacağını sanmıyorum.

Bu seçim artık son seçim olacağı için milletin geniş düşüneceğine inanıyorum" diyen Atmaca, "Devlet şirket değildir. Devlet asaleten idare edilmez. Vekaleten idare edilir. Ancak birileri diyor ki, millet bize bu yetkiyi verdi, millet bize yetkiyi verdi devlet bizim şirketimizdir mantağıyla iş yürütülüyor. Elbetteki istişare etmek ve ortak karar almak gerekir. Devletin alacağı tüm kararların istişare içerisinde alınması kıymetli bir şey. İstişare kurulu çok kıymetli ve biz bunu seçiyoruz. İnşallah bu istişarenin sonucu olarak da 28 Mayıs'ta bu olacaktır" diye konuştu.



Başlangıç Tarihi
Bitiş Tarihi