meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1254" />

Büyükataman MHP Osmangazi ilçe teşkilatını ziyaret etti

Büyükataman MHP Osmangazi ilçe teşkilatını ziyaret etti

.

Yeni  yerine taşınan MHP Osmangazi  İlçe Başkanlığı binasına  ziyarette bulunan MHP Genel Sekreteri Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, MDK Üyesi Muhammed Tekin İl Başkanı Cihangir Kalkancı , MHP Nilüfer İlçe Başkanı Levent Karakoç ve yönetimi , MHP Gürsu İlçe Başkanı Tahir Akdağ ve yönetiminin yanı sıra çok sayıda ilçe Başkanları  yönetim kurulu üyeleri ve vatandaşlar katıldı. MHP Genel Sekreteri Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, MDK Üyesi Muhammed Tekin İl Başkanı Cihangir Kalkancı ve beraberindeki heyet, Osmangazi ilçe Başkanı Seyfi Seyfioğlu ve yönetimi tarafından karşılandı.

MHP Genel Sekreteri Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, yaptığı konuşmada Osmangazi İlçe teşkilatımızın yeni hizmet binasına ziyaretimiz gerçekleştirdik. Osmangazi İlçe başkanımız Seyfi Seyfioğlu beyefendiye, yönetimine ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum  ifadelerini kullandı.

MHP Genel Sekreteri Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, konuşmasına şöyle devam etti.” Biliyorsunuz 12 Eylül 1980 yılında o dönemin darbecilerinin uyguladığı Ülkücü avının yapıldığı bir dönemdi ülküdaşılarımızı  idam sehpasına çıkaranları unutmadık. 13. 14 yaşında evlatlarımız cezaevlerine alındı. Ama hiç birisi ne arkadaşını ne davasını, nede vatanını satmadı. Ülküdaşlarımız ipe gitti ama hiç birisi davasını satmadı.Hem bu dünyada hem de Mahkeme-i Kübra’da davacıyız. İki elimiz yakalarında olacaktır. Onlar Allah’tan başkasına boyun eğmeyen, Hak Davanın diz çöktürülmeyen kahramanlarıydı. Onlar cellâdına gülen gönül erleriydi. Millet için gün geldi Yavuz, gün geldi Yunus oldular. Musalla taşındayken imamın ‘er kişi’ niyetine ifadesinin tam da karşılığıydılar. Herkes bilsin ki; Ülkücü Hareket, dün zulme, işkenceye boyun eğmedi, kula kulluk etmedi, tehditlere teslim olmadı. Hak yolda, Allah yolunda baş verdi, baş eğmedi. Bugün de Ülkücü Hareket, Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in izinde Bilge Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli’nin emrinde  Vatan, Millet ve Allah yolunda yürümeye ve Bu ülkenin mihenktaşı olmaya devam edecektir.. Ben Burada tekrar tekrar Osmangazi ilçe binamıza emek verenlere ve ilçe Başkanımız Seyfi Seyfioğluna teşekkür ediyorum. Allaha emanet olun” dedi.

 

 



Başlangıç Tarihi
Bitiş Tarihi