meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1254" />

Bursa’nın Gümüş Takı mağazası Asortik Kestel'de

Bursa’nın Gümüş Takı mağazası Asortik Kestel

Bursa’nın Gümüş ve takı mağazası Asortik Kozmetik ürünler mağazası Kestel Kale mahallesi Kurtuluş cad. Canvet Veteriner Kliniği karşısında zengin çeşit ve kaliteli ürünleriyle müşterilerine hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyor.

Kestel’ de Canvet Veteriner Kliniği karşısında hizmete açılan Takı ve kozmetik dünyasının yeni ismi Asortik birbirinden farklı zengin çeşit ve kaliteli ürünleriyle müşterilerini  bekliyor.

Her kesimin arayıp bulabileceği bir ürün kapasitesine sahip olan Asortik takı ve kozmetik mağazası güler yüzlü ve tecrübeli personeli ile Kestel  halkının hizmetinde. Mağazada aksesuar modası ve tasarım tutukunlarını cezdeden yaklaşık 15 bin ürün çeşidi bulunuyor.


Etnik, Otantik tarzı ile kolye, bileklik, küpe, yüzük, çanta gibi bir çok kategoride size sunduğu yeni modeller ile gözleriniz kamaşacak, takılar vazgeçilmeziniz olacak!
Tüm bunların yanında  Erkek ve bayan  Aksesuar Modasının da kalbi Kestel Asortik mağazasında  olacak. Erkek ve bayan bileklik, kolye ve küpe kategorileri Asortik  Takı İşletme Sahibi yetkilileri; “ Kestel’e  takı ,bijuteri , kolye, çanta ve aksesuar da yeni bir yüz kazandırmak istedik. Çeşitlerimizle, uygun fiyatlarımızla müşterilerinin ilgisini çekmeye çalıştık. Asortik takı ve kozmetik ürünler mağazamızda Hem bayan hem erkeklerin ihtiyaçlarını karşılayabilecek, kolye, küpe, yüzük, toka, saat, çanta, şapka gibi çeşitlerle müşterimize hizmet etmenin mutluluğunu yaiıyoruz. bekliyoruz” dedi.

 



Başlangıç Tarihi
Bitiş Tarihi