meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1254" />

Bursa’dan Malatya’ya nezaket ve tecrübe ziyareti

Bursa’dan Malatya’ya nezaket ve tecrübe ziyareti

Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği 35. Olağan Meclis Toplantısı için ilimize gelen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

MALATYA (İGFA) - Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Sağlıklı Kentler Birliği 35. Olağan Meclis Toplantısına katılmak üzere Malatya’ya gelen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı ağırladı. Ziyarete ayrıca, Malatya Valisi Aydın Baruş, AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkçi, AK Parti İl Başkanı İhsan Koca’da eşlik etti.  

Başkan Gürkan, gerek Bursa’da yapılan çalışmaların ve uygulamaların Malatya’da yapılan çalışmalarla kıyaslanıp uygulanması, bilgi paylaşımı, tecrübe paylaşımı noktasında çalışmalarımızı Ankara’da ki toplantılarda ve ikili görüşmelerimizde birbirimize aktarma gayreti ve çabası içerisinde olduklarını anlattı. "Muhakkak şehirlerin birbirinden alacağı çok hisse ve tecrübe var" diyen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, "Bursa’ya yerleşmiş ama hala Malatya ile bağlarını koparmamış çok sayıda Malatyalı dostlarımız var. Bursa’da gerçekleştirilen birçok etkinlikte Malatyalı Belediye Başkanlarımızla da bir araya gelme fırsatı buluyoruz. Bu vesileyle tüm dostların selamını iletiyorum” dedi.



Başlangıç Tarihi
Bitiş Tarihi