meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1254" />

Bursa Mudanya’daki Büyükşehir’in zabıta operasyonuna İYİ Parti’den kınama

Bursa Mudanya’daki Büyükşehir’in zabıta operasyonuna İYİ Parti’den kınama

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Mudanya Belediyesi zabıtası ve güvenlik görevlileri desteğini alarak Mudanya'nın Güzelyalı sahilinde gerçekleştirdiği işgal operasyonundaki tutumuna İYİ Partililer tepki gösterdi.

BURSA (İGFA) - Selçuk Türkoğlu başkanlığındaki İYİ Parti Bursa İl yönetiminin de hazır bulunduğu Mudanya İlçe Başkanlığı'nın basın açıklaması Güzelyalı Mahallesi'nde yapıldı. İYİ Parti Mudanya İlçe Başkanı Hüseyin Hatipoğlu, yerleşik esnaf ile seyyar satıcılara düzenlenen şok baskında ekiplerin müdahale sırasında zor kullanmasını eleştirirken, çirkin görüntülerin yaşanmasına neden olan Büyükşehir'in yöneticilerini kınadı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a "Vatandaşın kaçırmaya yeminli misiniz" diye soran Başkan Hatipoğlu, "Üç kuruşluk ekmeklerinin derdindeki seyyar satıcıların araç gereç, malzeme ve mallarını, adeta gasp edercesine kamyonetlere doldurup el koymanızı, hangi insani değerlerinizle izah ediyorsunuz? Tabi ki bizler de ilgili kurum ve kuruluşlar tarafından konulan kuralların, kaidelerin harfiyen uygulanmasından yanayız. Fakat burada yapılan düpedüz zulümdür, zalimliktir" dedi.

Pandemi dolayısıyla sıfırı tüketen ve evine ekmek götürmekten başka derdi olmayan esnafımıza, normalleşme sürecinin daha hemen başında böyle bir uygulamanın Büyükşehir'e yakışmadığını öne süren Hatipoğlu, "Sadece ve sadece işinin/aşının peşindeki esnafımızın her daim yanındayız ve onlara karşı gösterdiğiniz düşmanca tavrınızı, uyguladığınız acımasız terörü bir kere daha şiddetle kınıyoruz" dedi. İYİ Partililer, zabıtanın müdahalesinde yaşanan arbedelere ilişkin görüntüleri de paylaştı.

 



Başlangıç Tarihi
Bitiş Tarihi