meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1254" />

Bursa İnegöl'de Fevziye Mahalle Konağı yenilendi

Bursa İnegöl

Bursa İnegöl'de Fevziye Mahalle Konağı yenilendi

İnegöl Belediyesi’nin kırsal mahallelerde sürdürdüğü mahalle konağı yenileme çalışmaları kapsamında Fevziye Mahalle konağı çatısından iç mekanlarına kadar tadilattan geçirildi. Mahallenin kültürlerinin yaşatıldığı konak, yenilenen yüzüyle hizmete girdi.

BURSA (İGFA)- Fevziye Mahallesinde bulunan Mahalle Konağı, İnegöl Belediyesi tarafından ciddi bir tadilattan geçirildi. Burada yapılan çalışma ile binanın mevcut eski çatısı komple sökülerek yeniden çatı yapıldı. Belediyeye ait kiracının bulunduğu daire boyandı. Yine bu dairede mutfak, tuvalet, banyo seramikleri ve eskimiş PVC pencere kapılar değiştirildi. Üst kata çıkış merdiveni üzerine metal sundurma yapıldı. Alt katta bulunan Muhtar Odası, tuvalet ve kahvehane sıvanarak boyandı. Kahvehaneye mutfak alt ve üst dolabı yapıldı. Aydınlatma tesisatları ve elektrik tesisatları yenilendi. Bina dış cephesi sıvanarak boyandı.

Belediye Başkanı Alper Taban, bugün beraberindeki heyetle birlikte Fevziye Mahallesini ziyaret ederek tadilat çalışması tamamlanan mahalle konağını da yerinde inceledi. Başkan Taban, yapılan çalışmanın mahalle sakinlerine hayırlı olmasını diledi.


 
                    
 



Başlangıç Tarihi
Bitiş Tarihi