meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1254" />

Bu ne sorumsuzluk!

Bu ne sorumsuzluk!

Sorumsuz sürücülerin Bahçelievler sınırları içerisindeki yanlış parkları objektiflerimize yansıdı. Kimi çöp konteynerlerinin önüne park ederken kimi de kaldırım ve kaldırım çıkışlarını araçlarını park etti

Bahçelievler sınırları içerisindeki birçok cadde ve sokakta sorumsuz sürücülerin araçlarını çöp konteynırları ve kaldırımlara park ettikleri görüldü. Adeta arabalarını çöpe atarcasına park eden sürücüler, Bahçelievler Belediyesi Temizlik görevlilerinin işini zorlaştırdı. Bazı noktalarda temizlik görevlilerinin araçların yanlış park edilmesi yüzünden çöpleri toplayamadıkları görüldü. Bu da o mahallede kötü kokulara sebep oldu.

‘KALDIRIM MI, OTOPARK MI?’

Ayrıca sorumsuz sürücülerin kaldırım çıkışlarına gelişi güzel araç park ettikleri dikkatlerden kaçmadı. Engelli vatandaşların yürüyüş yolunu kapatan sorumsuz sürücülere vatandaşlar araçların sileceklerini kaldırarak tepkisini gösterdi. İlçe sakinleri yetkilileri göreve davet ederek bu tip görüntülerin artık bulmasını gazetemiz aracılığıyla istedi. Cezai yaptırımların artırılmasını talep eden vatandaşlar, “Kaldırımlarda bile yürüyemez hale geldik. Engelli kardeşlerimizin halini ise düşünemiyoruz. Çok yazık. Buna bir çözüm bulunsun.” diye çağrıda bulundu.

 

 

 



Anahtar Kelimeler: sorumsuzluk!
Başlangıç Tarihi
Bitiş Tarihi