meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1254" />

BAŞKAN TORAMAN’DAN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI

BAŞKAN TORAMAN’DAN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI

MHP, Milliyetçi Hareket Partisi Kestel İlçe Başkanı Tarkan Toraman, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

MHP Kestel İlçe Başkanı Tarkan Toraman mesajında;  Kadınların bir gün değil yılın 365 günü el üstünde tutulması gerektiğini ifade etti.Türk toplumunda kadının çok önemli bir yeri olduğunu söyledi. Kadınların, ekonomiden siyasete, eğitimden ticarete her alanda olması temennisinde bulunan Başkan Toraman mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Birgün değil yılın 365 günü kadınlar günüdür. Her toplumda olduğu gibi Türk toplumunda da kadının önemli bir yeri vardır. Türk kadını tarihimiz boyunca, yaşamın her safhasında erkeklerin yanında her türlü sorumluluğu paylaşmış, özellikle Kurtuluş Savaşının her döneminde aktif rol oynamış, cesareti ve fedakarlığıyla adını tarihe yazdırmıştır.

Özgüvenleri yüksek, cesur, eğitimli kadınlarımızın, ekonomiden siyasete, ticaretten sosyal hayata her alanda sayılarının artması, ülkemizi daha ileri ve gelişmiş bir seviyeye taşıyacaktır. Üreten kadın ve emek veren kadın güçlü toplum demektir. Güçlü toplumlar ise güçlü ve umut dolu yarınların kaynağıdır.

Hayatımızın birçok alanındaki çalışmalarıyla dünya çapında başarılara imza atmış, varlıklarıyla toplum yapımıza şekil veren kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum.”

 



Anahtar Kelimeler: BAŞKAN TORAMAN’ DÜNYA KADINLAR MESAJI
Başlangıç Tarihi
Bitiş Tarihi