meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1254" />

BAŞKAN OKTAY ÇİMOĞLU'NDAN , BERAT KANDİLİ MESAJI

BAŞKAN OKTAY ÇİMOĞLU

Antalya Erzurumlu Dadaşlar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Oktay Çimoğlu, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Oktay Çimoğlu  mesajında; “Millet olarak içerisinde bulunduğumuz üç aylarda Regaip ve Miraç Kandilini birlik beraberlik içerisinde idrak ettik.

Rabbime hamd olsun hep birlikte bugün ise Berat Kandilini idrak etmenin heyecanını yaşıyoruz. Tüm dualarımız aziz hemşerilerimizin, şehrimizin, ülkemiz ve milletimizin üzerine olsun inşallah.

Aziz milletimizin duaları ve birlik beraberliği sayesinde geçmişte türlü engelleri nasıl atlattıysak, şuanda ülkemizin ve dünyanın başına bela olan korona virüs belasını da atlatacağımıza inancımız ve Türkiye Cumhuriyeti Devletimize güvenimiz tamdır.

Mübarek Berat Kandili hürmetine Cenab-ı Mevla’m, birliğimizi ve dirliğimizi bozmasın, ezanımızı dindirtmesin, bayrağımızı indirtmesin inşallah.

Allah siz değerli hemşerilerime merhametiyle muamele etsin diyor, Devletimizin istikrarlı çalışmaları, dik duruşu ve emin adımları sayesinde tüm engelleri kısa zamanda aşacağımızı ifade etmek istiyorum.

Cenab-ı Mevlam’dan, mübarek gecemizde Hemşehrilerimizin ve Yüce  milletimizin gönlünden geçen tüm güzelliklerin gerçekleşmesini diliyor, beratımıza vesile olmasını temenni ediyorum. ” ifadelerine yer verdi.



Başlangıç Tarihi
Bitiş Tarihi