meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1254" />

BAŞKAN DÖLEKLİ; SİZLERE HİZMET İÇİN SAHADAYIZ

BAŞKAN DÖLEKLİ; SİZLERE HİZMET İÇİN SAHADAYIZ

.

Ak Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu Ban, Pasinler Belediye Başkanı Ahmet Dölekli, Ak Parti Pasinler İlçe Başkanı Gökhan Kanal ve beraberindeki heyet Pasinler ilçesine bağlı Köy ve mahallelerde vatandaşlarla bir araya gelerek “sizlere hizmet için sahadayız” dedi

Pasinler ilçesine bağlı Yastıktepe, Otlukkapı ve Pusudere köylerinde ve Pasinler merkezde geçen hafta ,12 iş yerinin yanmasıyla mağdur olan iş yerlerini ziyaret ederek incelemelerde bulundular ve sıkıntıları dinlediler.

Erzurum’un Pasinler ilçesine bağlı Yastıktepe, Otlukkapı ve Pusudere köylerinde bir takım inceleme ve ziyaretlerde bulunan Ak parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu Ban,Pasinler Belediye Başkanı Ahmet Dölekli, Ak Parti ilçe Başkanı Gökhan Kanal,Belediye Meclis üyeleri vatandaşların istek ve taleplerini dinledi ve incelemelerde bulundular Ziyaretlere Ak Parti Gençlik kollarıda eşlik etti.

Başkan Dölekli ve Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu sorunları yerinde görerek vatandaşların istek,öneri ve temennileri için de önemli notlar alırken, bir çok sorunu da sahada çözdüler. Halkımızın huzuru,refahı ve her şeyi için nasıl hizmet ederiz onun çabası içerisinde olduklarını belirten Taşkesenlioğlu Ban,şu anda güçlü bir hükümetin olduğunu söyleyerek elimizden geldiği müddetçe imkanlar dahilinde bölgemize hizmet ediyoruz.Seçildigim günden bu yana Milletvekili olarak sizlere hizmet etmenin onurunu ve gururunu yaşıyorum.İşte o yüzdendir ki aranızdayım ve sizleri ziyaret ediyor sizlerin dert, sorun ve önerilerinizi dinliyoruz dedi. Yapılan çalışmalarıda yerinde gören Taşkesenlioğlu Ban, Pasinler Belediye Başkanı Ahmet Dölekli’ yede çalılşmalarından dolayıda teşekkür etti..

İktidar partisinin Milletvekilinin Köylerine kadar gelmesinden mutlu olduklarını dile getiren vatandaşlar da, Ak Parti Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu ve Belediye Başkanı Ahmet Dölekli’ye teşekkür ederek istek ve sorunları birinci ağızdan aktarma fırsatı buldular. Köylere çıkarma yapan heyete ilgi yoğun olurken,bir çok vatandaşta hatıra fotoğrafı çektirmekten geri kalmadı.



Başlangıç Tarihi
Bitiş Tarihi