meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1254" />

Ankara Gölbaşı’nda selden etkilenen Emirler’e Bakan Selçuk’tan ziyaret

Ankara Gölbaşı’nda selden etkilenen Emirler’e Bakan Selçuk’tan ziyaret

Bakan Selçuk, özellikle dere yataklarının ıslahı konusunda gereken tedbirleri yenileyerek bundan sonra böyle bir durumun olmaması için daha dikkatli olunması söz konusu olduğunu belirterek, gerekenin yapılacağını söyledi.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Gölbaşı Kaymakamı Tülay Baydar Bilgihan, Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek ve MHP ile AK Parti Meclis üyeleri aşırı yağış sonrası olumsuz etkilenen Gölbaşı’na giderek incelemelerde bulundu.

ANKARA (İGFA) - Ankara Gölbaşı'nda sel felaketi yaşanan Emirler Mahallesi’ne giderek incelemelerde bulunan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Gölbaşı Kaymakamı Tülay Baydar Bilgihan ve Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, selde maddi hasarı olan köylüler ile bir araya geldi. İki gün önceki yağıştan etkilenen evlerde incelemelerde bulunan Bakan Selçuk, vatandaşlara 'geçmiş olsun' dileklerini iletti.

Bakan Selçuk, özellikle dere yataklarının ıslahı konusunda gereken tedbirleri yenileyerek bundan sonra böyle bir durumun olmaması için daha dikkatli olunması söz konusu olduğunu belirterek, gerekenin yapılacağını söyledi. Yaşanan her türlü zorlukta Gölbaşı halkının yanında olduklarını açıklayan Başkan Ramazan Şimşek ise, dere ıslahı çalışmalarını hızlandırdıklarını kaydetti.



Başlangıç Tarihi
Bitiş Tarihi