meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1254" />

ALKAN’DAN; HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ MESAJI

ALKAN’DAN; HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ MESAJI

Veteriner Hekim Ahmet Metin Alkan, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı

BURSA / UHA  - Veteriner Hekim Ahmet Metin Alkan mesajında, " 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü, dünya üzerinde yok olma tehdidi altında bulunan hayvan türlerine dikkat çekmek amacıyla 1931 yılından bu yana çeşitli ülkelerde olduğu gibi ülkemizde de her yıl kutlanmaktadır.

Hayvan sevgisi, insanlardaki yardımlaşma, iyilikseverlik ve merhamet gibi duyguları geliştirir, insanları birbirine yaklaştırır. Bizlere düşen ise hayvanları korumak ve hayvan haklarına saygı duymaktır. Doğayı bizimle paylaşan sevimli dostların yaşama haklarının güvence altına alınması ve mutluluklarının devamının sağlanması hususunda herkes görevlerini samimiyetle yerine getirmeli ve sorumlu davranmalıdır.

Onların mutluluğunun dünyamıza ve de bizim mutluluğumuza katkı sağlayacağını asla unutmamalıyız. Hayvanların korunması konusunda herkesin gereken duyarlılığı ve sorumluluğu birlikte yerine getireceklerine inanıyor, sevgi ve saygılar sunuyorum. İnsan, hayvan, doğa birlikte uyum içinde, mutlu bir yaşam umuduyla…” dedi.



Başlangıç Tarihi
Bitiş Tarihi