meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1254" />

Ak parti’den Başkan Dölekli’ye ziyaret

Ak parti’den Başkan Dölekli’ye ziyaret

AK Parti Pasinler İlçe Başkanı Gökhan Kanal, Ak Parti Kadın kolları Başkanı Kübra Kobaza, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Savaş Kurt  Pasinler Belediye Başkanı Ahmet Dölekli’yi  makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanı Ahmet Dölekli , “İlçe Başkanımızı, Kadın kolları Başkanımızı ve Gençlik kolları Başkanımızı  belediyemizde misafir etmekten büyük mutluluk duyduk. Bu vesile ile ilçemizin değerine değer katan projelerimizi hakkında  değerlendirme fırsatı bulduk. Nazik ziyaretleri için Ak Parti İlçe Başkanımız Gökhan Kanal beye, Kadın Kolları Başkanımız  Kübra Kobaza hanımefendiye, ve Gençlik kolları Başkanımız Savaş Kurt bey efendiye teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Gökhan Kanal’ da, “Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Dölekli ağabeyimiz ile Hasankalemiz için projelendirilen çalışmaları ve güncel konuları değerlendirdik. Başkanımızla biz her zaman beraberiz  Samimi ev sahipliği için kendisine teşekkür ederim.  Başkanımız Ahmet Dölekli ağabeyimizle inşallah daha güzel hedeflere gideceğiz.” ifadelerini kullandı.

Pasinler’e  hizmet noktasında bir şeyler katmanın gayreti içerisinde olduklarını belirten Belediye Başkanı Ahmet Dölekli;”İlçeye kazandırılan hizmetlerde,  çalışmaların hepsinde ilçe teşkilatımız, Meclis üyelerimiz, Kadın kollarımız, Gençlik kollarımız, İl teşkilatımız, Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Milletvekillerimizin çabasıyla birlik ve beraberlik içerisinde olmuştur” dedi.

Başkan Dölekli,Bugüne kadar  birçok alanda yaptığımız hizmetler ilçemizin yaşam kalitesini artırdı.Yeni yeşil alanlar, istihdam imkânları,ulaşımda,Termal Turizmde, Eğitimde, geçtiğimiz dönemlerde katettiğimiz mesafeler Pasinler'in cazibe merkezi olması yolunda önünü açtı.Yaptıklarımız yeterli mi? Asla değil. Biz ekip olarak daha fazla çalışacak ve sizlerden aldığımız güçlü desteği inşallah daha büyük hizmetlerle sizlere sunacağız." ifadelerini kullandı.



Anahtar Kelimeler: parti’ Başkan Dölekli’ ziyaret
Muhlis Kertis
17.02.2021 23:30:56
Slm başkanım

Başlangıç Tarihi
Bitiş Tarihi