meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1254" />

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI KANAL'IN PASİNLER'İN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞU MESAJI

AK PARTİ  İLÇE BAŞKANI KANAL

Ak Parti ilçe Başkanı Gökhan Kanal ,13 Mart 1918 Pasinler’in düşman işgalinden kuruluşunun 103. Yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayınladı.

REFİK TEKİN / ENVER GÜLER

HABER HAKİMİYET - Ak Parti İlçe Başkanı Gökhan Kanal mesajında , “Sahibi olduğu bütün değerlerini günümüze kadar taşıyan, milli ve manevi değerlerinden asla vazgeçmeyen, vatanı ve milleti için amansızca mücadele eden vakarlı bir duruşun, ay yıldızlı bayrağı için geleceğe umutla bakışın, adıdır Dadaşlık. Dadaşlık; milli ve manevi değerlerine yapılan ihanetlerin karşısındaki fırtına öncesi suskunluğun adıdır.

Tarihinin en karanlık günlerinde bir taraftan Rusların, öte yandan ekmeğini bölüp suyunu paylaştığı Ermenilerin ihanetleriyle karşı karşıya kalmış, ancak yılmadan, mücadelede ruhundan vazgeçmeyerek, kanı ile suladığı vatan toprakları için canlarını ortaya koyup, 13 Mart 1918’de vatan topraklarını işgalcilerden kurtaran büyük bir ruhun adıdır. 1918 acının, kederin yaşandığı, gözyaşının dinmediği, vatan için canların feda edildiği bir zaman olmakla birlikte, Anadolu insanının onurunu, gururunu, vakarlı duruşunu, vatan ve bayrak sevgisini, kahramanlıklarını ve yiğitliğini de tüm dünyaya gösterdiği kutlu zamanlardır.

Ülkemizin kutlu geleceği için birbirimize kenetlenmeli, yarınlarımız için durmadan hep beraber çalışmalıyız.”



Başlangıç Tarihi
Bitiş Tarihi