meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1254" />

MHP Gürsu teşkilatından mahallere çıkartma

 MHP Gürsu teşkilatından mahallere çıkartma

Milliyetçi Hareket Partisi Gürsu ilçe teşkilatı vatandaşın dertlerini yerinde dinleme ve çözüm bulma yolunda sıkıntıları dosya haline getirip meclis toplantısında gündeme taşıyor.

Milliyetçi Hareket Partisi Gürsu ilçe teşkilatı Mahalle gezilerinin yanı sıra Hasta ziyaretlerini de ihmal etmiyor.  Başkan Tahir Akdağ  ve meclis üyelerinin Geleneksel hale getirdiği mahalle ziyaretlerinde bu hafta Kazıklı, İğdir ve Karahıdır Mahalleleri vardı. Mahalle muhtarları ve vatandaşlarla buluşan MHP’liler sorunları yerinde inceleyerek vatandaşların taleplerini dinlediler

Milliyetçi Hareket Partisi Gürsu ilçe teşkilatı  Cumhur ittifakı kapsamında vatandaşların dertlerini yerinde dinleme ve çözüm bulma yolunda sıkıntıları dosya haline getirip meclis toplantısında gündeme taşıyor.

MHP'liler  devam eden her hafta mahalle ziyaretleri kapsamında bu haftada da Kazıklı, İğdir ve Karahıdır Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldiler. MHP heyetini mahalle muhtarları ve vatandaşlar karşıladılar. Samimi bir havada geçen sohbet toplantısında vatandaşların istek ve talepleri dinlendi not edildi.

MHP Gürsu  ilçe Başkanı Tahir Akdağ, yönetimi ve Meclis üyeleri Kazıklı, İğdir ve Karahıdır mahallelerinde yaşayan vatandaşların sorunlarını dinlediler.



Başlangıç Tarihi
Bitiş Tarihi