meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1254" />

38 yıllık hasret sona erdi! Horon teperek kutlayacaklar

38 yıllık hasret sona erdi! Horon teperek kutlayacaklar

38 Yıl aradan sonra Şampiyonluk yarışında bu sezon en parlak dönemini yaşayan Trabzonsporlular, İstanbul da unutulmayacak bir şampiyonluk kutlamasına hazırlanıyorlar

2020-2021 Ahmet Çalık Futbol sezonunun en başarılı takımı olan Trabzonspor’un taraftarları özledikleri şampiyonluk kutlaması için İstanbul da Yenikapı’da büyük bir etkinlik yapma hazırlığındalar.

İstanbul da bulunan Trabzonsporlular, dernekler ve tüm sivil toplum kuruluşlarının birlikte yapmayı düşündükleri görkemli şampiyonluk kutlamaları için büyük çalışmalar yapılmakta ve çok ilginç koreografiler ve değişik etkinlikler için çalışmalara başladılar.

Trabzonspor’un şampiyonluk kutlamaları için İstanbul da bulunan Trabzonspor taraftarları İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan yer talep ettiler ve Yenikapı da ortak olarak yapılmasına karar verildi.

İBB Meclis Üyesi ve Trabzonspor şampiyonluk kutlamaları için kurulan komisyon başkanı Seyfi Erbaş konuyla ilgili İstanbul da görev yapan ulusal ve yerli Basın çalışanlarının katılımıyla yapılan iftar yemeğinde bilgilendirmelerde bulundu.

Seyfi Erbaş Trabzonspor şampiyonluk kutlamalarıyla ilgili olarak şunları söyledi “38 yıl hasretle beklediğimiz Trabzonspor’umuzun şampiyonluğu mutlaka faır-play içinde olmalıdır. Kesinlikle bu kutlamalar da tüm Trabzonsporlular ve Trabzonsporluları sevenlerin katılacağı bir etkinlik olmalıdır. Bu konu da İBB Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu kesinlikle bu yapılacak şampiyonluk kutlamaların da ben de dahil hiçbir parti temsilcisi çıkıp konuşma yapmamalıdır. Bu etkinlik kesinlikle siyasi bir şova dönüşmemelidir. Burada şampiyonluğu hak eden tüm Trabzonspor taraftarları hak ettiğimiz bu önemli şampiyonluğa yakışır birlik beraberlik içerisinde sadece Bordo Mavili formalarımızı giyerek bayraklarımızla tüm ailece orada olmalıyız” dedi.

İstanbul da bulunan ve görev yapan medya çalışanlarıyla yapılan iftar yemeğine Trabzon Dernekler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Nihat İbrahimağoğlu, TDF Genel Başkan yardımcısı ve İBB Meclis üyesi İlker Bakioğlu, TDF Genel Başkan Yardımcısı Muharrem sağlam, İstanbul Trabzon Federasyonu Başkan yardımcısı Şahin Çakır ile basın mensupları katıldı.

Yenikapı da yapılması düşünülen Trabzonspor şampiyonluk kutlamaları konusunda açıklamalarda bulunan İBB Meclis üyesi ve bu kutlamaların komisyon başkanı Seyfi Erbaş “kesinlikle en küçük üzüleceğimiz konulardan kaçınmalıyız. Bu etkinlik de sanatçılar şarkılar türküler söyleyecek, kolbastı ve horonlar oynanarak tüm Trabzonsporluların unutulmayacak bir etkinlikle şampiyonluğumuzun düğün havasında yaşanmasına çaba göstermeliyiz. Bu etkinlik herhangi bir partinin veya herhangi bir derneğin organizasyonu değildir. Bu etkinlik tüm Trabzonsporluların tek yerde birlikte olduğu bir kutlama olacaktır. Elbette ki Trabzonspor’umuzun bu şampiyonluk kutlamasına herkes tüm dernekler vatandaşlar davetlidir. Bu kutlama şölenine Mardin’den Bursadan Ankara’dan ve her yerden Trabzonsporlular formalarını giyerek bayraklarıyla bile katılabilirler “dedi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun tahsis ettiği Yenikapı da yapılacak etkinlik Trabzonspor’un matematiksel olarak şampiyonluğunu garantilemesi sonrası günü belirleneceğini belirterek büyük ihtimalle bu cumartesi Trabzon da oynanacak olan Antalyaspor maçı sonrası kutlama tarihi belli olacaktır.

Zeki Gökçe

 

 



Başlangıç Tarihi
Bitiş Tarihi